Στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου βρίσκεται ήδη το μυαλό του τεχνικού του Ηλυσιακού, Κώστα Φλεβαράκη. Ο κόουτς των Ιλισιωτών, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Περιστερίου, τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα κόντρα στον Κολοσσό για να παραμείνουν στην Α1, κάτι που όπως τόνισε το αξίζουν.

«Μένει ακόμα ένα παιχνίδι και αυτό που θέλω είναι να δώσουν τα παιδιά ό,τι έχουν και δεν έχουν. Παίζουμε με μια ομάδα δυνατή, ειδικά στο γήπεδό της. Δεν ξέρω αν είναι μόνο στα δικά μας χέρια η νίκη. Αν παίξει η ομάδα μας αυτό που μπορεί, θα τα καταφέρει, αλλά ο Κολοσσός είναι πολύ υπολογίσιμος», είπε ο κ. Φλεβαράκης και πρόσθεσε για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Το σκορ του δεύτερου ημιχρόνου τα λέει όλα. Το Περιστέρι ξεκίνησε πολύ καλά, με τα ημίψηλα σχήματα. Είχαμε δει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το πώς λειτούργησε αυτή η χημεία. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Δεν το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, το κάναμε στο δεύτερο. Αξίζει η ομάδα μας να μείνει, διότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο».

Τους λόγους που οδήγησαν το Περιστέρι στην ήττα εξήγησε ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης.

«Για εμάς ήταν μία από τα ίδια. Ένα ημίχρονο συγκεντρωμένοι, να προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα και μετά, όπως στα 3-4 τελευταία παιχνίδια, μια μεγάλη κοιλιά. Είμαστε λίγοι μέσα στο καλάθι και λόγω των προβλημάτων μας δεν έχουμε δεύτερη γραμμή άμυνας. Δεν είμαστε τόσο σκληροί, όπως παλαιότερα. Για εμένα πρώτα από όλα πρέπει να σέβεσαι τον εαυτό σου και εμείς στο δεύτερο ημίχρονο δεν το κάναμε», σχολίασε ο τεχνικός του συλλόγου των δυτικών προαστίων και συμπλήρωσε:

«Αν αυτή ομάδα έφτασε να κάνει ένα βήμα παραπάνω είναι επειδή ήμασταν όλοι μαζί. Από τη στιγμή που άρχισε ο καθένας να σκέφτεται τον εαυτό του, έχουμε πρόβλημα. Δεν έχουμε δεύτερη γραμμή άμυνας και μετά είναι εύκολη η κατηφόρα. Ο Ηλυσιακός κέρδισε δίκαια, έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και εύχομαι καλή συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάλεσμα της Θύρας 13 για «ντόπες» στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν το Game 3!

Μέρος της προπόνησης ο Σλούκας - Τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του στον τρίτο τελικό!

Αποδεσμεύτηκε από την Μπουργκ ο Μοκόκα, ανοίγει ο δρόμος για Άρη Betsson!

Φόστερ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα, ο κόουτς Τρινκιέρι είναι κορυφαίος»

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης…»

Επιστολή ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΡΤ: «Είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Σιάο και Αντετοκούνμπο παρέα στο Grand Prix του Μονακό

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ταϊρί

Καταγγελία Ολυμπιακού και στη ΔΕΑΒ: Ζητά τιμωρία Παναθηναϊκού και πενταετή αποκλεισμό Γιαννακόπουλου

Πετρίδης: «Έχει κερδίσει τη μάχη των πάγκων στους τελικούς ο Αταμάν - Το ενδεχόμενο αλλαγής στην 6άδα ξένων»