Στα πολλά λάθη της ομάδας του και την ελλιπή βοήθεια από τον πάγκο απέδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, την οποία χαρακτήρισε δίκαια. Παράλληλα συνεχάρη τους γηπεδούχους και για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη δίκαια νίκη. Ήταν όντως μία εκπληκτική μπασκετική ατμόσφαιρα και αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Είχαμε πολύ κακές επιλογές επιθετικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς συνεχίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο τα λάθη. Εκείνη τη στιγμή δεχτήκαμε τρία συνεχή τρίποντα και κάναμε κακές επαναφορές. Προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Όμως ήταν απόφασή μας να πάμε στην παράταση για να κυνηγήσουμε τη διαφορά. Όμως στο έξτρα πεντάλεπτο ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από μας. Το εμφανές πρόβλημα ήταν η κούραση ορισμένων παικτών. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας, για να δούμε αυτό που έχουμε στη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος και το Final 4. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια περισσότερων παικτών για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας για να αναλύσουμε αυτό το ματς, να προετοιμαστούμε για το Final 4 όπου θα πρέπει να έχουμε και τους δώδεκα σε εγρήγορση και να μειώσουμε τους πανηγυρισμούς, γιατί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολο έργο».

Τέλος, για την απουσία του Ντρου Νίκολας, είπε: «Δεν θέλουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες. Είναι γεγονός ότι μας έλειψε ο Νίκολας, γιατί είχε το πρόβλημα με τον αστράγαλο και ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, αλλά και ο Ολυμπιακός δεν είχε τον Νεστέροβιτς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ