Στην τελευταία του συνέντευξη τύπου ως προπονητής της SKODA Ξάνθης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε τη διοίκηση, τον κόσμο αλλά και τους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας ότι αυτό που του ζητήθηκε το κατάφερε άνετα!

«Σήμερα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι όπως γνωρίζετε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο κ. Χρήστο Πανόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και όλη την διοίκηση. Νομίζω ότι τα κατάφερα, παρότι όταν ανέλαβα την ομάδα ήταν πολύ πίσω στην βαθμολογία. Θεωρώ ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια αυτό το διάστημα. Τον Ιανουάριο έφυγαν δύο ποιοτικοί παίκτες όπως ο Έλλινγκτον και ο Στρμπα κι αυτό που υποσχέθηκα το πετύχαμε σχετικά άνετα. Δυστυχώς μου ήταν αδύνατο στα τελευταία ματς να έχω τους παίκτες συγκεντρωμένους για να κερδίσουν κάτι περισσότερο. Όταν ξέρουν οι παίκτες ότι θα είναι ο προπονητής για λίγο διάστημα ακόμη είναι δύσκολο να τους πείσεις. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες για όλο το διάστημα που ήμασταν πραγματικά ομάδα. Τους έχω πει πολλές φορές ότι με έκαναν «μάγκα». Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Τους συνεργάτες μου τους ευχαριστώ γιατί είχαμε μια άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω και στο μέλλον να έχω μαζί τους μια συνεργασία. Τα παιδιά του προσωπικού που βρισκόταν στις προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο τους ευχαριστώ γιατί από όλους είχα την ευκαιρία να κερδίσω πράγματα. Για το τέλος άφησα τον κόσμο, η αγάπη του οποίου όλον τον καιρό μου έδινε δύναμη».

Για την αναμέτρηση με τον Άρη τόνισε:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ένα δυνατό ματς. Εμείς παρά τις πολλές ελλείψεις το παλέψαμε, προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Νομίζω ότι το γκολ στο 46’ ήταν ένα «κρύο» γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα αν δεν γινόταν το 1-2 στο σημείο αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος

ΠΑΟΚ: Καλύτερο γκολ για τον Νοέμβριο η ζωγραφιά του Κωνσταντέλια στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»