Έτοιμη να επικυρώσει την αδειοδότηση στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, καθώς φάνηκε να καλύπτεται από τα στοιχεία που παρουσίασαν στους φακέλους τους οι δύο «Δικέφαλοι».

Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο εκτελεστικός διευθυντής Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι νομικοί κ.κ. Μπίρδας και Μαυρομμάτης. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων αποχώρησαν εμφανώς ικανοποιημένοι και αισιόδοξοι-στα όρια της βεβαιότητας-πως θα εξασφαλίσουν την άδεια.

Συμπληρωματικά στοιχεία ζητήθηκαν από την ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ πρόβλημα παρουσιάστηκε στο φάκελο της ΠΑΕ Πανιώνιος. Αντίθετα, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προκύπτουν προβλήματα ή ελλείψεις στους φακέλους των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (εκπροσωπήθηκε και από τον Αχιλλέα Μπέο) και Πανσερραϊκός.

Υπενθυμίζεται πως χθες εξασφάλισαν την άδεια από την Επιτροπή οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Καβάλα, Εργοτέλης, Skoda Ξάνθη, Ατρόμητος, Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπολης και Λάρισα, ενώ για τη Μεγάλη Τρίτη μετατέθηκε η εξέταση των υποθέσεων για τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Πανιώνιος, Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!