Ελλείψεις παρουσίασε και ο φάκελος του Πανιωνίου κατά την εξέτασή του από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ τη Μεγάλη Τρίτη παρουσία του εκπροσώπου των «κυανέρυθρων», Κωνσταντίνου Τσολακάκη. Πλέον μένει να φανεί ποιες θα είναι οι αποφάσεις του οργάνου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Φημολογείται πως υπάρχουν οφειλές προς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ρυθμιστεί όπως θα ήθελε η επιτροπή.

Έτσι μετά την ΠΑΕ Ηρακλής, άλλος ένας σύλλογος της Σούπερ Λίγκας περιμένει με αγωνία τις αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για να δει αν θα ανάψει το πράσινο φως για τη συμμετοχή στις διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»