Σε απολογία κλήθηκε σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στον τρίτο ημιτελικό με τον Άρη (αλλά και τις αποδοκιμασίες κατά του Γιώργου Σιγάλα).

Μπορεί λοιπόν το φύλλο αγώνα να μην ανέγραψε τίποτα, όμως ο Αθλητικός Δικαστής επικαλέστηκε τις εκθέσεις του παρατηρητή ΔΕΑΒ κ. Βούλγαρη και του κομισάριου κ. Μάκρα, και κάλεσε τον Παναθηναϊκό σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη (14.30)!

Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει αύριο το απόγευμα στο Γαλάτσι. Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε προαιρετική προπόνηση.


Αντώνης Μπότσικας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Περιστέρι