Την άποψη του για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο πρώην άσος των Μαδριλένων τόνισε πως ο τελικός δεν ήταν εύκολος για τη Ρεάλ, παρά το γεγονός ότι το γκολ του Ρονάλντο της έδωσε το τρόπαιο.

«Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ένα ή δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήμασταν άτυχοι και δεν βρήκαμε δίχτυα. Όμως τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε», ανέφερε ο Ζιντάν, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επόμενα δύο Clasico που ακολουθούν για το Champions League.

«Κάθε Clasico είναι διαφορετικό και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τις αναμετρήσεις του Champions League. Δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, ίσως οι καλύτερες», συμπλήρωσε ο Γάλλος.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλά νέα στην Μπαρτσελόνα για Ραφίνια: Δεν έχει κάτι σοβαρό, προλαβαίνει τη Χετάφε

Εκνευρισμός και… έρευνα της Μπαρτσελόνα για τους τραυματισμούς Ραφίνια με Βραζιλία

Η UEFA επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Ρεάλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα», με τις δωροδοκίες της Μπαρτσελόνα

Ο Εμπαπέ παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ο Κουρτουά τον... ψηφίζει για τη Χρυσή Μπάλα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Νεγκρέιρα - Η Ρεάλ έστειλε 50.000 σελίδες στην UEFA!

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανό το ενδεχόμενο ο Έντρικ να αποχωρήσει δανεικός τον Ιανουάριο

Η αλήθεια γύρω από τον Λαουτάρο και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ισπανία πετάει στο γήπεδο, αλλά… μένει πίσω στο ταμείο

Πουλάει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα - Πόσο κοστολογείται ο Ολλανδός

Απίθανος Καθόρλα: Υποδέχτηκε σαν οπαδός το πούλμαν της Οβιέδο και στο τέλος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο!