Ευπρόσδεκτος να επιστρέψει στον Πανιώνιο όταν αποθεραπευτεί είναι ο Μίλος Βούγιανιτς, όπως δήλωσε ο ίδιος στον Τύπο της πατρίδας του. Ο Σέρβος γκαρντ, που αναρρώνει από το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, για την ώρα δεν σχεδιάζει τίποτα περισσότερο από το να επιστρέψει ξανά δυνατός στα παρκέ.

«Ήμουν ένα βήμα από την επιστροφή στην Παρτιζάν, αλλά είχα αυτή τη μεγάλη ατυχία. Οι άνθρωποι στον Πανιώνιο ήταν άψογοι απέναντί μου, μου πρόσφεραν συμβόλαιο και μου είπαν πως η πόρτα της ομάδας είναι πάντα ανοικτή για μένα, πως μπορώ να επιστρέψω όταν το θελήσω. Είχα πολλές ατυχίες στην καριέρα μου. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να αποθεραπευτώ πλήρως και να ξαναπαίξω μπάσκετ. Δεν κάνω σχέδια ακόμη για το μέλλον», δήλωσε.

Όσο για το πότε υπολογίζεται η επάνοδός του στη δράση, ο 30χρονος άσος είπε: «Αισθάνομαι καλά, η περίοδος αποθεραπείας εξελίσσεται όπως είχαμε σχεδιάσει. Έχουν περάσει τρεις μήνες από την επέμβαση. Αποφάσισα να ακολουθήσω το πρόγραμμα αποκατάστασης στο Βελιγράδι κι όλα πάνε κατ’ ευχήν. Θα χρειαστούν άλλοι 6-7 μήνες για να θεραπευτεί πλήρως το γόνατο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Α1 Γυναικών: MVP η Μπέκι, MVP Next Gen η Στολίγκα

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι