Θετικά είναι τα μηνύματα για την παραμονή του Πέπε Ρέινα στη Λίβερπουλ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το πού θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά, ωστόσο μετά τις τελευταίες του δηλώσεις φαίνεται πως το κλίμα έχει αλλάξει.
Μάλιστα ο Ισπανός επισήμανε πως θέλει να δει την Λίβερπουλ να ξεκινά την επόμενη χρόνια με καλύτερο τρόπο, πετυχαίνοντας τους στόχους που έχουν τεθεί.
«Δεν ξεκινήσαμε ούτε αυτή, ούτε την προηγούμενη σεζόν με καλό τρόπο και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί και στο επόμενο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συνεπείς. Αν έχουμε τη σωστή ισορροπία, θα είμαστε πιο κοντά στο σημείο που θέλουμε», ήταν τα λόγια του Ρέινα, ο οποίος φαίνεται να κάνει σχέδια με τους «κόκκινους».
Σταυρούλα Σάββα