Υπέρ της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας να τιμωρήσει με πέντε αγωνιστικές τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τα δυσμενή σχόλια κατά του διαιτητή, Άτκινσον, τάχθηκε ο Μισέλ Πλατινί.
Ο πρόεδρος της UEFA με δηλώσεις του στο Skysports τόνισε ότι καταλαβαίνει την αντίδραση που είχε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω της έντασης της στιγμής ξεκαθαρίζοντας όμως ότι οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται και οι ποινές να επιβάλλονται για να προστατεύεται το ίδιο το άθλημα.
«Μερικές φορές κάποιοι δεν σέβονται τους διαιτητές. Ούτε εγώ είμαι… Άγιος και αρκετές φορές στην καριέρα μου μπορεί να φέρθηκα λάθος επειδή ήμουν νευρικός. Ο Φέργκιουσον και ο Ρούνεϊ θα μετανιώσουν για την στάση τους κάποια στιγμή. Τους καταλαβαίνω αλλά οι ποινές πρέπει να επιβάλλονται για να προστατεύονται οι διαιτητές», ήταν το σχόλιο του Πλατινί.
Πηγή: www.england365.gr