Συνάντηση με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης είχε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης. Ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» είναι έτοιμος να δώσει την μάχη για την αδειοδότηση ενώ ενημερώθηκε για τα τελευταία στοιχεία της υπόθεσης, δίνοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να παραιτείται από τον προεδρικό θώκο.

Αφού επέστρεψε από την Κορέα όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους, ο Γεράσιμος Βεντούρης κάλεσε τους συνεργάτες του σε σύσκεψη στην οποία συζητήθηκαν τα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην εκδίκαση της έφεσης. Σε καμία περίπτωση, δεν τέθηκε θέμα παραίτησης από κανένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στην μεγάλη προσπάθεια να πάρει ο Πανιώνιος την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν από την ΕΠΟ.

Τέλος, περιμένουν να οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης με τις πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την Τετάρτη 27 Απριλίου χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μεταφερθεί η υπόθεση για την Πέμπτη 28 Απριλίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου