… Αυτά τα λόγια επέλεξε η Euroleague, για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, στο αφιέρωμα που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της για τους «πράσινους» ενόψει του Final-4 της Βαρκελώνης. O «Ζοτς» σε περίπτωση που η ομάδα του κατακτήσει το τρόπαιο θα στεφθεί για 8η φορά πρωταθλητής Ευρώπης, αριθμός διπλάσιος από τους τίτλους των τεσσάρων προπονητών που συγκατοικούν στην δεύτερη θέση της λίστας (Πέδρο Φεράντιθ, Αλεξάντερ Γκομέλσκι, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και Ετορε Μεσίνα).

Στο site της διοργανώτριας αρχής αναφέρεται, επίσης, ότι η πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα των τελευταίων τριών δεκαετιών επιστρέφει στο Final-4 έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, αποκλείοντας στα προημιτελικά την κάτοχο του τίτλου, Μπαρτσελόνα και αποδεικνύοντας ότι κανένας τίτλος δεν είναι «ασφαλής» όσο το «τριφύλλι» βρίσκεται στο παρκέ και μάχεται.

Πέραν του «Ζοτς», γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Κώστα Τσαρτσαρή που είναι ο εν ενεργεία παίκτης του Παναθηναϊκού με τους περισσότερους ευρωπαϊκούς τίτλους, στον «θρύλο» της ομάδας -όπως τον αποκαλούν- Φραγκίσκο Αλβέρτη, αλλά και στον Στράτο Περπέρογλου που μέσω του blog εξέφρασε την ανυπομονησία του να βρεθεί και πάλι στο Final-4.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube