Συλλαλητήριο προς τη Βουλή πραγματοποίησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιώνιου. Οι φίλοι της ομάδας της Νέας Σμύρνης διαμαρτυρήθηκαν για την άρνηση της Επιτροπής της ΕΠΟ να χορηγήσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής σεζόν της Σούπερ Λίγκας.

Περίπου 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Νέας Σμύρνης και –περίπου- στις 18.30 άρχισαν να κινούνται με προορισμό τη Βουλή, όπου θα σταματήσει η πορεία.

Συνθήματα υπέρ της αδειοδότησης της ΠΑΕ ακούγονται κατά τη διάρκεια της πορείας. Μάλιστα, κάποια από τα πανό που φέρουν, αναφέρουν… «Κάτω τα χέρια από τον Πανιώνιο», «Τσακίρη και Κιντή, στα δύσκολα την κάνατε μαζί», και «121 χρόνια ιστορίας, απαιτούμε σεβασμό».

Περίπου στις 19.45 η πορεία έφτασε στη Βουλή, όπου υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ παραταγμένες κατά μήκος του κτιρίου, με την παρουσία των οπαδών έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο να κρατά κοντά 20 λεπτά. Περίπου στις 21.30 οι οπαδοί του Πανιώνιου επέστρεψαν στη Νέα Σμύρνη. Δείτε φωτογραφίες από το συλλαλητήριο, μέσω του φακού του ActionImages.

Χθες αντιπροσωπεία των «Πανθήρων» έδωσε ανακοίνωση στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6. Διαβάστε την…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρίνοφ: «Ο Νίκολιτς μού είχε πει πως θα ήθελε να με δει στην ΑΕΚ»

«Σε συζητήσεις με τον Ράκονιατς η Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Πέθανε ο Ρολάντ Κουρμπίς, είχε παίξει για έναν χρόνο και στον Ολυμπιακό!

Σαββόπουλος: «Βγάζει καλή εικόνα λόγω κορμού και χημείας ο Άρης, κέρδος ο Καντεβέρε-Όλα τα λεφτά το ματς με Παναθηναϊκό»

Παίρνει Νούνελι με αγορά από τον Πανσερραϊκό η Κηφισιά, κλείνει και Θεοδωρίδη

Σταματέλος: «Περιμένουμε να δούμε αν θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός - Τα δεδομένα για Ροντινέι, Ποντένσε»

Τσορμπατζόγλου: «Bullying του Ολυμπιακού σε Τσακαλίδη - Ηγέτης του ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας»

Δεσύλλας: «Δείγμα θετικό για Παναθηναϊκό, αυτά του έδωσαν Τετέι και Πελίστρι»

Κετσετζόγλου: «Έχουν ακυρωθεί χειρότερα γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ - Καθαρό φάουλ σε Γιόβιτς στο γκολ του Άρη»

Απάντηση Δέδε σε Καραπαπά: «Κατάντια - Το κιτρινόμαυρο δείχνει να σε αγχώνει πολύ τελευταία»