Τη βεβαιότητα πως ο Ηρακλής θα δικαιωθεί στην έφεση που κατέθεσε και θα εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του «Γηραιού», Γιάννης Τάκης. Παράλληλα τόνισε πως η διοίκηση του συλλόγου έχει κάνει σημαντικά βήματα προς την εξυγίανση της ΠΑΕ, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Τάκης μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-την κατάθεση της έφεσης και την τύχη της: «Σήμερα καταθέτουμε την έφεση, στα πλαίσια της προθεσμίας που έχει οριστεί, και είμαστε σίγουροι πως η δευτεροβάθμια επιτροπή θα δει πολύ προσεκτικά το θέμα και θα επαναφέρει την τάξη. Η πρωτοβάθμια επιτροπή παρέπεμψε ουσιαστικά το θέμα στη δευτεροβάθμια. Πιθανώς θα πρέπει να εξηγήσουμε διεξοδικότερα την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρυσι με τη διοίκηση πρωτοδικείου για να αντιληφθούν τι σημαίνει για μας αυτό. Δεν υπάρχουν πράγματα εκτός προθεσμιών. Οι προθεσμίες είναι σαφείς και τηρήθηκαν, τουλάχιστον από εμάς. Ορισμένα στοιχεία που η πρωτοβάθμια επιτροπή θεωρούσε πως δεν εξηγήθηκαν επαρκώς, θα εξηγηθούν στη δευτεροβάθμια».

-το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο φάκελο του Ηρακλή: «Πολλά γράφονται, πολλά ακούγονται. Δεν νομίζουμε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ποδόσφαιρο σήμερα είναι η καθαρή θέση του Ηρακλή, τουλάχιστον σε σχέση και με άλλες ομάδες. Δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να απαγορεύει σε μια ομάδα αυτό που κερδίζει μέσα στο γήπεδο να το χάνει στην ερμηνεία του νόμου. Εμείς αξιολογούμε ότι το θέμα της καθαρής θέσης και της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίο της ΠΑΕ πηγαίνει σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Άλλωστε στην Ελλάδα διαγωνιζόμαστε».

-την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ Ηρακλής: «Ο Ηρακλής εδώ και πολλά χρόνια έχει διαμορφώσει ένα βαρύ φορτίο. Μέσα σε 9-10 μήνες που είναι η θητεία αυτής της διοίκησης και με τις συνθήκες στην οικονομία, που είναι λογικό να επηρεάζουν και τον αθλητισμό ως κομμάτι της κοινωνίας, δεν θα μπορούσε να αλλάξει ό,τι έγινε σε 10 χρόνια. Όμως οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος αναγνωρίζει πως έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς τα μπροστά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας