Την Τετάρτη θα αρχίσει η κυκλοφορία των επιπλέον εισιτηρίων που πήρε στην κατοχή της η ΠΑΕ ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Την Τετάρτη 27 Απριλίου τίθενται σε κυκλοφορία τα επιπλέον εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Η διάθεσή τους θα γίνει από το εκδοτήριο του Ολυμπιακού Σταδίου επί της λεωφόρου Κύμης από τις 11.00 μέχρι την εξάντλησή τους. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς έως 2 εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται 40 ευρώ στη θύρα 30 και 25 ευρώ στη θύρα 33».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΦΗ: «Έδεσε» με νέο συμβόλαιο τον Ανδρούτσο

Νικολακόπουλος: «Στον Ολυμπιακό προέχει να λύσει την εξίσωση και μετά το τι θα γίνει με τις κάρτες»

«Μια ομάδα, ένα δάσος»: Ο ΠΑΟΚ για τη δενδροφύτευση στο περιαστικό δάσος Τούμπας!

Άρης: «Απόλυτα ψευδής και ανυπόστατη η είδηση για εμπλοκή στελέχους της ομάδας μας στη δολοφονία του Κλεομένη»

Προσωρινή κράτηση σε δύο οπαδούς του Παναθηναϊκού που παραβίασαν περιοριστικό όρο και πήγαν στο γήπεδο

Σταματέλος: «Πιθανότατα με δύο φορ ο Ολυμπιακός την Κυριακή»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη επιτυχία στους τερματοφύλακες, διαθέσιμος ο Γιακουμάκης»

Το ποινολόγιο της 26ης αγωνιστικής

Δικηγόρος οικογένειας Κλεομένη: «Στέλεχος του Άρη απολύθηκε δύο μέρες μετά την δολοφονία, εμπλέκονται και άλλοι»

Ολυμπιακός: Με… μετρημένες αλλαγές στην αυλαία - Ανεβάζει στροφές για τα playoffs ο Έσε

TAGS: A.E.K.