Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε τρεις διαστάσεις τον αποψινό πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην Μπαρτσελόνα θα έχουν αρκετοί τηλεθεατές σε συγκεκριμένες χώρες της Ευρώπης.

Το αποψινό παιχνίδι θα είναι ο πρώτος ημιτελικός στην ιστορία που μεταδίδεται σε 3D, καθώς παρόμοιες προσπάθειες έχουν γίνει και σε άλλες αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας σεζόν.

Ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός TV3 έχει αναλάβει την παραγωγή, για την οποία έχει προσλάβει επιπλέον 30 άτομα ειδικευμένα επάνω στις μεταδόσεις σε τρεις διαστάσεις.

Τα δικαιώματα της παραγωγής έχουν πάρει και άλλοι Ευρωπαϊκοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Για παράδειγμα το τουρκικό, DOGAN TV, το AL JAZEERA και ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός της Δανίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λάκης Γαβαλάς: Επέστρεψε στην Αθήνα με περισσότερα κιλά, μύες, περούκες και... άχρηστους τουρίστες

Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη για 4 ζώδια μέχρι να τελειώσει η περίοδος της Παρθένου (22/9)

Πηνελόπη Πλάκα: Έχασε τον πατέρα της λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η επιστροφή του Χάρι στην Αγγλία: Τι αρνείται να κάνει ο Γουίλιαμ με τον αδελφό του

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα social media είναι σχεδόν όλα ψεύτικα» - Τι είπε για φίλτρα, μπότοξ και πλαστικές

Μπομπ Κατσιώνης: Μέχρι Καρβέλα διασκεύασε για να ευχηθεί στην Ευρυδίκη και να την τρολάρει ότι γλίτωσε τα έξοδα

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες

Ελεονώρα Μελέτη: Μπέρδεψε τις παραλίες νομίζοντας ότι ποζάρει σε αυτή του Λοχαγού Κορέλι αλλά την επανέφεραν στην τάξη

Δώρα Παντέλη: Η φάση είναι «πώς να πας για ψώνια και ο άντρας σου να μην μπορεί να πει όχι στα έξοδα»!