Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας κάνοντας λόγο για κατά συρροή εύνοια της Μπαρτσελόνα από την UEFA μετά την εντός έδρας ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

«Απλά έχω μία ερώτηση να κάνω. Γιατί ο Όβρεμπο, ο Μπουσάκα, ο Σταρκ; Σε κάθε ημιτελικό έχουμε τα ίδια. Γιατί να μην πάει στον τελικό η Τσέλσι; Γιατί η Ίντερ να περάσει από θαύμα; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η δύναμη του Βιγιάρ (προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου) στην UEFA ή τη UNICEF. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθειά της. Είναι δύσκολο να συνεχίσουμε έτσι», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια φανταστική ομάδα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό το πράγμα σήμερα. Οι διαιτητές είναι στο παιχνίδι για να διασφαλίζουν πως θα υπάρχει ισονομία. Θα πρέπει να κερδίζει ο καλύτερος. Δυστυχώς έχουμε ήδη αποκλειστεί. Κάποιες φορές νιώθω αηδιασμένος που είμαι σε αυτό το χώρο, αλλά αυτός είναι ο χώρος μας. Θα πρέπει να πάμε στη Βαρκελώνη και να παλέψουμε για την τιμή μας. Χωρίς τον Πέπε, που δεν έκανε τίποτα, χωρίς τον Ράμος, που δεν έκανε τίποτα και χωρίς προπονητή, αφού δεν θα μπορώ να είμαι στον πάγκο».

Όσο για την αποβολή του, ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε: «Δεν είπα τίποτα στον τέταρτο διαιτητή. Απλώς γέλασα. Αν έλεγα αυτά που αισθανόμουν εκείνη την ώρα, η καριέρα μου θα τελείωνε σήμερα».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να μην... ξεχάσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα. «Του εύχομαι κάποια μέρα να κερδίσει ένα καθαρό Champions League. Εγώ κατάφερα να κερδίσω δύο φορές το τρόπαιο, με δύο ομάδες που δεν ήταν... Μπαρτσελόνα. Μία με την Πόρτο και μία με την Ίντερ που είχε να το πάρει 50 χρόνια. Κέρδισα αυτούς τους τίτλους με δουλειά, ιδρώτα και περηφάνια. Ο Γκουαρντιόλα είναι φανταστικός προπονητής, αλλά έχει κερδίσει ένα Champions League μετά το σκάνδαλο στο Στάμφορντ Μπριτζ κι αν το κατακτήσει φέτος θα είναι μετά το σκάνδαλο στο Μπερναμπέου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προβάδισμα πρόκρισης για Λέφσκι Σόφιας, απέφυγε τη ζημιά η Εγνάτια!

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»