Με ονομαστικές λίστες, οι οποίες θα δοθούν μέχρι την επόμενη εβδομάδα στην ΕΟΚ από τις ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, θα διατεθούν τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου, που θα γίνει στις 15 Μαΐου στο κλειστό του Ελληνικού (18:30).

Προτεραιότητα στην αγορά των εισιτηρίων, καθένα εκ των οποίων θα τιμάται 75 ευρώ, θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας, ενώ οι δικαιούχοι θα πρέπει να τα παραλάβουν από την ομοσπονδία, αφού πρώτα εξασφαλίσουν μία θέση στις λίστες των δύο ΚΑΕ. Υπενθυμίζεται πως κάθε ομάδα θα πάρει 900 εισιτήρια και 50 προσκλήσεις.

Στη σύσκεψη που έγινε στην αστυνομική διεύθυνση της Γλυφάδας παρουσία εκπροσώπων της ΕΟΚ και των δύο ομάδων, αποφασίστηκε επίσης οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να μεταβούν στο Ελληνικό από την οδό Βουλιαγμένης, ενώ αυτοί του Ολυμπιακού από την Ποσειδώνος. Κατά την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος και ταυτοποίηση των στοιχείων, ενώ το κλειστό του Ελληνικού θα κλείσει και θα φρουρείται μέχρι και τρεις ημέρες πριν τον αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονήθηκε στο Αλεξάνδρειο με Σλούκα ο Παναθηναϊκός

Το αινιγματικό μήνυμα της Ερντέμ: «Σιωπώ, όμως ξέρω ακριβώς πότε να σας δώσω όλες τις απαντήσεις μου»

Ιτούνας για Ολυμπιακό: «Να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Ρομπόλης: «Το μαύρο σύννεφο πάνω από την ΑΕΚ, οι ομάδες που θα δυσκολέψουν τους μεγάλους και ο αήττητος ΠΑΟΚ»

Ζιάγκος: «Ήμασταν κακοί και δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Λυκογιάννης: «Κάναμε τη χειρότερη μας φετινή εμφάνιση, ήμασταν σε άλλο γήπεδο»

Τερζής: «Κάναμε προσέγγιση στα τρίποντα της Μυκόνου, είμαστε νέα ομάδα»

Φοβερές ατάκες Τρινκιέρι: «Υπήρχαν κροκόδειλοι και καρχαρίες στη ρακέτα - Έχω χρόνια να διαβάσω κάτι εκτός από βιβλία»

Λούκιτς: «Θα πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Stoiximan GBL: Στην κορυφή ο απόλυτος ΠΑΟΚ, χαμός με πενταπλή ισοβαθμία στην τελευταία θέση!