Δύο από τα «βαριά χαρτιά» του θα έχει πιθανότατα στην ενδεκάδα του τελικού ο Μανόλο Χιμένεθ.

Η μίνι ανησυχία που προκλήθηκε από τη γαστρεντερίτιδα του Γρηγόρη Μάκου τελείωσε μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα, ο Ίσμαελ Μπλάνκο φαίνεται (από αυτές) να παίρνει προβάδισμα έναντι του Μπαχά κι έτσι κι εκείνος πιθανότατα θα παλέψει με φανέλα βασικού την επιστροφή της ΑΕΚ στους τίτλους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξακολουθεί να μην ανοίγει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα του τελικού. Ωστόσο, οι δοκιμές και οι ασκήσεις τακτικής που πραγματοποιεί μαρτυρούν διατήρηση του 4-4-2 με ρόμβο. Σε αυτή, λοιπόν, που έγινε στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Ανδαλουσιανός φανέρωσε σκέψεις για ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Καφέ (αντί του Μίτσελ), ενώ φάνηκε να καταλήγει στον Ίσμαελ Μπλάνκο -αντί του «άκαπνου» Ναμπίλ Μπαχά.

Έτσι, η ΑΕΚ -κατά πάσα πιθανότατα- θα παραταχθεί το Σάββατο με γκολκίπερ τον Σάχα, μπακ τους Γεωργέα-Καράμπελα και δίδυμο στα στόπερ τον Δέλλα και τον Ματέος (που φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Ματέος).

Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα είναι ο Ντιόπ, μπροστά του θα είναι οι Μάκος και Μίτσελ (Καφές), ενώ τη θέση του επιτελικού θα πάρει ο Λυμπερόπουλος (και όχι ο Γκερέιρο). Στην επίθεση, δε, παρτενέρ του «σίγουρου» Νάτσο Σκόκο πιθανότατα θα είναι ο Ίσμαελ Μπλάνκο (χωρίς, πάντως, να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση τελικά του Μπαχά).

Όπως και να ‘χει, περισσότερα συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν από την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και μετά το τέλος της ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει και την αποστολή του τελικού.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος

TAGS: A.E.K.