Συνεχίζεται γι’ άλλη μια μέρα η φονικότερη, μετά το πέρασμα του κυκλώνα Κατρίνα το 2005 (1.500 νεκροί), φυσική καταστροφή στις ΗΠΑ, με τουλάχιστον 300 ανθρώπους, μέχρι στιγμής, να έχουν χάσει τη ζωή τους, στις νότιες και ανατολικές Πολιτείες.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί Αλαμπάμα, Άρκανσο, Κεντάκι, Μισισίπι, Μισούρι, Τενεσί και Οκλαχόμα, ενώ μόνο στην Αλαμπάμα ο αριθμός των νεκρών ξεπερνάει τους 205.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, μεταβαίνει την Παρασκευή στο Μοντγκόμερι (πρωτεύουσα της Αλαμπάμα), ενώ το Μπέρμιγχαμ (μεγαλύτερη πόλη) είναι να σαν έχει βομβαρδιστεί, καθώς ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα εξαφανίστηκαν!

Όπως ανακοίνωσε η αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Παρασκευή τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση, αλλά το Σάββατο και την Κυριακή, οι σφοδρές καταιγίδες και οι ανεμοστρόβιλοι θα επανέλθουν.

Η σφοδρή ανοιξιάτικη κακοκαιρία διαδέχθηκε έναν χειμώνα με, επίσης, σφοδρές χιονοπτώσεις.

Δείτε σχετικό video :



Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κακοκαιρία Agneta: Πλημμύρες σε Ρόδο, Σάμο, Κάλυμνο και Βόλο – Παρασύρθηκαν οχήματα, μηνύματα του 112

Τέλη κυκλοφορίας 2027: Πώς θα εκτυπώσετε τα ειδοποιητήρια και πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής

Κακοκαιρία AGNETA: Αναβαθμίστηκε σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Ολλανδία: Προσφέρει αμοιβή 2 εκατ. ευρώ για τη σύλληψη φυγόδικου βαρόνου της κοκαΐνης

Σητεία: Τρεις συλλήψεις μετά την κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους

Έκρηξη στην Πλάκα: «Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν φταίω εγώ για την έκρηξη»

Τέσσερα κακουργήματα για την υπόθεση της ΜΚΟ - Κρατούνται οι έξι συλληφθέντες

Έφοδος των «Αδιάφθορων» στην Πολεοδομία Κατερίνης - 5 συλλήψεις

Συνελήφθη 40χρονη που άφησε τον σκύλο της σε αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη - Πρόστιμο 1.000 ευρώ

«Η Τουρκία ετοιμάζεται για σενάριο πολέμου μεγάλης κλίμακας» - Αιχμές και για ελληνοτουρκικό πόλεμο