Για τη συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής του Αντώνη Νικοπολίδη, εκτός αγωνιστικών χώρων μίλησε ο Άγγελος Κορωνιός στο NovaΣΠΟΡ FM, 94,6. Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε ότι άνθρωποι με αυτό το ήθος αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τη νέα γενιά.

«Απέκτησα έναν φίλο, έκτος από συγγενή. Ο Αντώνης είναι μεγάλη καρδιά και ψυχή και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους και το λέω αντικειμενικά, όχι επειδή είμαστε φίλοι και συγγενείς. Χαρακτηριστικά στοιχειά του ήταν η υπομονή και επίμονη που τον βοήθησαν να πετύχει τόσα πολλά πράγματα και να δείξει την αξία του. Πολλά συγχαρητήρια για την καριέρα του και όσα έχει πετύχει».

Για το δύσκολο κομμάτι της αποχώρησης από την ενεργό δράση ανέφερε:

«Θα του λείψουν πολλά πράγματα από τον αθλητισμό, τα αποδυτήρια, οι συμπαίκτες, οι αγώνες , τα ταξίδια ακόμα και το πρόγραμμα στο οποίο έχει μάθει σαν αθλητής. Είναι μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για κάθε αθλητή, ένα ισχυρό σοκ θα μπορούσα να πω».

Τέλος ευχήθηκε να πάνε όλα καλά στη συνέχεια:

«Να ξεκουραστεί να ηρεμήσει από τον πρωταθλητισμό και να απολαύσει την οικογένεια του. Να σκεφτεί ήρεμος το μέλλον του γύρω από την προπονητική και πιστεύω ότι θα πετύχει και στη νέα του καριέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσανάκας: «Προπονητικός ο ρόλος του Φουστέρ - Από εβδομάδα Σα και Μπέιλι»

Σάλιακας: «Δύσκολη απόφαση, αλλά σωστό να επιστρέψω σε Ελλάδα και Ολυμπιακό - Η γέννηση του παιδιού μου έπαιξε ρόλο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα επεκτείνει τα συμβόλαια των Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδη και Τσιφτσή μέσα στο 2026»

Τσακίρης: «Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η ΑΕΚ με την επιστροφή της στη Φιλαδέλφεια, που σχεδόν πάντα είναι γεμάτη»

Δεσύλλας: «Ανεβάζει ρυθμούς ο Κρίστιανσεν - Ο Παναθηναϊκός ήθελε πιο βολικές ώρες για φιλάθλους και οικογένειες»

Παίκτης του μήνα στο πρωτάθλημα ο Γιόβιτς

Τσακίρης: «Προσπαθεί για έξτρα εισιτήρια με Σίτι η ΑΕΚ - Τα 2/4 πρωταθλήματα δείχνουν τι σημαίνει Φιλαδέλφεια»

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού με combo πακέτα για Μπόρατς και Asteras AKTOR

Νικολακόπουλος: «Το ευχάριστο και το αγκάθι στον Ολυμπιακό με τον Φρόιλερ»

Οι υποψηφιότητες για το καλύτερο γκολ της 1ης αγωνιστικής