Εορταστική εβδομάδα είναι αυτή που διανύουμε στο Αιγάλεω, με τη μια χαρά να διαδέχεται την άλλη. Το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Ορφανός εγκαινίασε το Δημοτικό Αθλητικό κέντρο της περιοχής, στο οποίο δόθηκε το όνομα της Ολυμπιονίκου της γυμναστικής, Εύας Χριστοδούλου. Ομως το ερχόμενο Σάββατο όλοι περιμένουν να χαρούν για ακόμη μια φορά, όταν πλέον η ομάδα μπάσκετ θα εξασφαλίσει και μαθηματικά ην άνοδό της στην Α1 των ανδρών, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι προετοιμασίες για τη φιέστα του Σαββάτου έχουν ξεκινήσει ήδη από τις αρχές της εβδομάδας, ενώ την Πέμπτη οριστικοποιήθηκε και η παρουσία του δημάρχου Αιγάλεω, Αντώνη Καλογερόπουλου, ο οποίος θα βραβεύσει διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο μετά τη λήξη του αγώνα, εφόσον έρθει η νίκη επί της Ξάνθης.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκωνν», Κώστας Κεραμιδάς, εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τους τόνους, μέχρι να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος. «Είμαστε πολύ κοντά στην πρώτη συμμετοχή του Αιγάλεω στην Α1, αλλά η άνοδος δε θα έρθει, εφόσον δεν κερδίσουμε τη Ξάνθη. Ξέρουμε πως ο κόσμος μας ανυπομονεί να πανηγυρίσει μαζί μας και τον ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράστασή του. Οι παίκτες μου προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο αγώνα σαν να είναι ένας τελικός, αφού δεν έχουμε δικαίωμα να απογοητεύσουμε τους φιλάθλους μας. Αν δεν ακουστεί η κόρνα της γραμματείας το Σάββατο, κανείς στην ομάδα δεν μπορεί να πει πως το Αιγάλεω βρίσκεται ήδη στην Α1» προειδοποίησε ο τεχνικός του «σίτι».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Περιστέρι