Παππούς 81 ετών, σαν άλλος «Μίστερ Μιγιάγκι» που «καθάριζε» για πάρτη του «Ντάνιελ Σαν» τους αλητήριους, «ξυλοφόρτωσε» συμμορία νεαρών κακοποιών που επιχείρησε να τον ληστέψει σε μία στοά στο Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας του Χονγκ Κονγκ επιτέθηκαν στον γεράκο περισσότερα από οκτώ άτομα, όμως κανείς δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα μαζί του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις τέσσερις τα ξημερώματα την ώρα που ο παππούς- Νίντζα έκανε την καθιερωμένη πρωινή του γυμναστική. Τη συμμορία που του την «έπεσε» την αποτελούσαν άτομα ηλικίας μεταξύ 15 και 19 ετών, ενώ σύμφωνα με τις αρχές προσπάθησαν να τον αιφνιδιάσουν, καθώς του επιτέθηκαν πισώπλατα.

Μερικά από τα μέλη της συμμορίας πρόλαβαν να ξεφύγουν πριν τις… «μαζέψουν», ενώ οκτώ άτομα βρίσκονται στο νοσοκομείο, για τους οποίους ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «είναι υπό κράτηση και αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα».

(Ο Πατ Μορίτα, γνωστός και ως «Μίστερ Μιγιάγκι» από το ‘’karate kid’’ «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών το 2005)

Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πελάτες ετών 6: Κέρδη εκατομμυρίων για τα παιδικά καλλυντικά

«Ας κάνουμε τον… Κινέζο»: Μήπως έχουμε αρχίσει να αποκτούμε κινεζικές συνήθειες;

Απήγαγαν κατά λάθος... 80χρονο στο Σίδνεϊ - Ο παππούς «δεν έχει καμιά εμπλοκή» με τον υπόκοσμο!

Άλεξ Χόνολντ: Τα χρήματα που πήρε για να αναρριχηθεί στον ουρανοξύστη και ο πραγματικός λόγος που αψηφά τον κίνδυνο

Whitemask: Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι έχει «παγιδευτεί» στο δυστοπικό μέλλον, οι χιλιάδες ακόλουθοι και οι θεωρίες

Εκκένωση νοσοκομείου στη Γαλλία – Εντοπίστηκε ενεργή οβίδα στο ορθό 24χρονου!

Εξάχρονος βλέπει άλμπουμ με τυπωμένες φωτογραφίες και προσπαθεί να...ζουμάρει με τα δάχτυλα!

Η πιο τρομακτική πτήση στον κόσμο διαρκεί 14 ώρες

La Pascualita: Η πιο ανατριχιαστική ιστορία θρύλος στο Μεξικό για μια κούκλα βιτρίνας

«Συνταξιούχοι στα 25»: Στη Μαλαισία άνοιξε retreat για GenZers που κουράστηκαν να… προσπαθούν