Ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει ο Ντάνι Μιλς τον λόγο για τον οποίον ο Στιούαρτ Πιρς δεν τον θέλει άλλο στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 29χρονος αμυντικός ενημερώθηκε πρόσφατα ότι είναι ελεύθερος να ψάξει άλλη ομάδα, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίον εξελίχθηκαν τα πράγματα. Είμαι έκπληκτός γιατί πριν τον τραυματισμό μου, ο Στιούαρτ Πιρς με είχε καλέσει στο γραφείο του και με είχε επιβραβεύσει για την απόδοσή μου. Από τότε όμως που γύρισα από τον τραυματισμό μου έπαιξα σε μόλις πέντε παιχνίδια, παρά τα άσχημα αποτελέσματα», τόνισε ο Μιλς, που ήδη έχει προτάσεις από άλλες ομάδες της Πρέμιερσιπ.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας είχε 18 συμμετοχές στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Νόριτς, Τσάρλτον, Λιντς και Μίντλεσμπρο.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube