Το χειρότερο ξεκίνημα από το 1979 έχει κάνει η Williams στο φετινό πρωτάθλημα με τους Μπαρικέλο και Μαλδονάτο να μην έχουν ακόμη καταφέρει να τερματίσουν μέσα στη βαθμολογούμενη δεκάδα.

Αυτό το αρνητικό ρεκόρ επιθυμεί να αντιστρέψει ο τεχνικός διευθυντής, Σαμ Μίκαελ, ο οποίος έχει επικεντρωθεί στις μπροστινές αεροτομές σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η απόδοση της FW33.

«Η βάση του μονοθεσίου θα πρέπει να είναι πολύ καλή για να βρεθούμε πίσω από τους τέσσερις πρώτους. Στην Τουρκία θα έχουμε μια νέα έκδοση, την οποία θα εξελίξουμε για το γκραν πρι της Βαρκελώνης και του Μόντε Κάρλο. Ανακαλύψαμε στην αεροδυναμική σήραγγα νέα δεδομένα για τις αεροτομές» ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο οποίος συμπλήρωσε πως στην Τουρκία η Williams θα έχει κάνει ένα τεράστιο θέμα.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube