Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Άντονι Ρεβεγιέρ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Εκίπ». Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Λιόν έχει ενημερώσει σχετικά τον ατζέντη του, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο λόγος για αυτή την απόφαση δεν είναι άλλος από την προτίμηση που δείχνει ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας, Ζεράρ Ουγιέ, στον Φρανσουά Κλερκ. Ο Κλερκ έχει καθιερωθεί πλέον στη βασική ενδεκάδα της Λιόν και ο Ρεβεγιέρ είχε αρκετά περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Με δεδομένη την αποχώρηση του Ρεβεγιέρ, η Λιόν χριεάζεται κάποιον παίκτη που να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Μάλιστα, η «Εκίπ» αναφέρει ότι η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας θα κινηθεί μέσα στις επόμενες μέρες για την απόκτηση του Γκλεν Τζόνσον από την Τσέλσι.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube