Τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα δυτικά και βόρεια.

Οι άνεμοι πνέουν δυτικών διευθύνσεων στα πελάγη 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική προβλέπεται καιρός αρχικά αίθριος και βαθμιαία νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών ο Σκωτσέζος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Πίτερ Μέι

Για πρώτη φορά ευθανασία σε 2χρονο παιδί στη Ολλανδία

Οι 4 συνεργάτες της γιατρού στην Καρνεάδου: H γραμματέας «ειδικός» της διατροφής του Ιπποκράτη

Μαρινάκης για δημοσίευμα WSJ: «Δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα απειλής της ελληνικής κυβέρνησης, ούτε θα γινόταν ανεκτό»

Νεκρός 51χρονος Γερμανός στη Θάσο: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

ΝΔ: Τρίτη επίθεση σε πολιτικά γραφεία μέσα σε ένα 24ωρο – Δεν πρόκειται να τους φοβηθούμε

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Δεν χορήγησα μέθη», λέει η γιατρός - Τι υποστηρίζει ο συγκατηγορούμενός της

Αυτιάς σε Κομισιόν: «Αναγκαία η δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού αποθεματικού καυσίμων»

Δύο συλλήψεις για υπόθεση τηλεφωνικής απάτης με... γερή μπάζα στην Φλώρινα

Πυροβολισμός τα ξημερώματα στα Λαδάδικα – Άγνωστος έριξε στον αέρα και εξαφανίστηκε