Εκδικάστηκε το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για υπαγωγή στο άρθρο 99, ωστόσο η απόφαση αναμένεται μετά από τρεις μήνες. Οι «κιτρινόμαυροι» για του νομικού τους εκπροσώπου, Σωκράτη Λαμπρόπουλου, παρουσίασαν τις θέσεις τους και στοιχεία που θεωρούν επαρκή για να υπαχθούν στις ευεργετικές διατάξεις του συγκεκριμένου άρθρου, το οποίο θα τους επιτρέψει να αποπληρώσουν τα χρέη του συλλόγου σε δόσεις εντός 24 μηνών.

Στις τάξεις της ΚΑΕ ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως η αίτηση θα γίνει δεκτή κι εφόσον συμβεί αυτό, πιθανώς να προκύψουν κάποιοι άνθρωποι που-με διακανονισμένα πλέον όλα τα χρέη-θα αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου.

Πλέον το ενδιαφέρον στην «Ένωση» στρέφεται στην αυριανή εκδίκαση της προσφυγής του Ηλυσιακού στο ΑΣΕΑΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή που αποβάλει την ομάδα των Ιλισίων από την Α1 και ανοίγει το δρόμο για την παραμονή της ΑΕΚ στην Α1. Ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος μαζί με το δικηγόρο Νίκο Μαυρομάτη συνεργάζονται για τις θέσεις που θα παρουσιάσει η ΑΕΚ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα παρουσιάσουν και νέα στοιχεία, τα οποία-όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ-θα ενισχύσουν τις αποδείξεις πως ο μάνατζερ Τάσος Δελημπαλταδάκης ήταν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηλυσιακός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.