Μπορούν να τρίβουν τα χέρια τους οι τηλεοπτικοί σταθμοί της Ισπανίας που είχαν τα δικαιώματα μετάδοσης των αναμετρήσεων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Η αρμόδια υπηρεσία μέτρησης τηλεθέασης στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έδωσε στην δημοσιότητα τις μετρήσεις που έκανε για το χθεσινό παιχνίδι στο Καμπ Νου για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συμπέρασμα; Περισσότεροι από 14 εκατομμύρια Ισπανοί είχαν στηθεί μπροστά από τους δέκτες τους για να δουν την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να κατακτά την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, 14.114.000 άτομα παρακολούθησαν την αναμέτρηση που μετέδωσε το TVE 1, συγκεντρώνοντας μέσο ποσοστό τηλεθέασης 66,9%.

Το υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης ήταν 71,9%, το οποίο μεταφράζεται σε 16.777.000 τηλεθεατές. Στο γκολ της Μπαρτσελόνα, καταγράφηκαν 15.619.000 τηλεθεατές, ενώ την ισοφάριση 16.015.000 (69.9%).

Πάντως, παρά αυτά τα αρκετά μεγάλα νούμερα τηλεθέασης δεν ήρθε κάποιο ρεκόρ. Ο τελικός Κυπέλλου του Copa Del Rey είχει συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης με μέσο ποσοστό 73%, δηλαδή, 14.172

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συναγερμός στη Ρεάλ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ - Χάνει το Σούπερ Καπ

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!