Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αφού το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας που πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση που βρίσκονται μετά το Πάσχα, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Α. Παπαδόπουλος και Ρ. Μπράβο, πέρασαν τις εξετάσεις με απόλυτη επιτυχία, αφού κανείς δεν πήρε βάρος! Κάτι που δείχνει τον επαγγελματισμό των παικτών, αφού παρά το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και μεσολάβησαν οι γιορτές του Πάσχα, οι αθλητές πρόσεξαν τη ζωή και διατροφή τους.

Αύριο θα περάσει από τα τεστ το δεύτερο γκρουπ, στο οποίο βρίσκονται οι Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Ζαϊρί, ενώ την Παρασκευή θα ακολουθήσει το τρίτο με τους Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Επστάιν, Γκαλίτσιο και Μήτρογλου.

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Γκαλίτσιος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο Άλμπερτ Ριέρα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο με το ιατρικό τιμ να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι μέχρι τις 15 Μαΐου θα έχει γίνει απολύτως καλά. Τέλος, θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο έκανε ο Βασίλης Τοροσίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»