Η αποστολή της Σιένα αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης με προορισμό τη Βαρκελώνη και το Final-4. Η ημέρα ήταν σημαντική για όλους αλλά ιδιαίτερα για τον Μπο ΜακΚάλεμπ ο οποίος κλείνει τα 26. Ο ίδιος σε δηλώσεις του ζήτησε για δώρο γενεθλίων το…. τρόπαιο, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένας που θα θέλει ακριβώς το ίδιο. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης που την Παρασκευή, 6 Μαΐου, ημέρα του ημιτελικου, γίνεται 31 ετών.

«Χρόνια πολλά! Είναι καλή ημέρα για να γιορτάσεις τα γενέθλια, αναχωρώντας για τη Βαρκελώνη…», ανέφερε ο δημοσιογράφος στον ΜακΚάλεμπ, με τον Αμερικανό γκαρντ να συμφωνεί και να προσθέτει : «Ναι αλλά ελπίζω να είναι καλύτερη ημέρα αυτή στις 8 Μαΐου. Θα ήταν ωραίο δώρο γενεθλίων!»

Το κλίμα πάντως ήταν ούτως ή άλλως ευχάριστο στη Σιένα, με παίκτες και προπονητή να αναχωρούν γεμάτοι χαμόγελα, μεταξύ αυτών και ο Νίκος Ζήσης. Όσο για το τι έκαναν στο αεροδρόμιο λίγο πριν "πετάξουν"; Άλλοι διάβαζαν κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο, άλλοι έστελναν μηνύματα, άλλοι έβλεπαν ταινίες ή άκουγαν μουσική, ενώ ο Λαβρίνοβιτς διάβαζε την συνέντευξη του Σιμόνε Πιανιτζάνι σε ιταλική εφημερίδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube