Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην δυσκολεύτηκε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών, ωστόσο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε παράπονα από τους αναπληρωματικούς του παίκτες και το πρόσωπο που έδειξαν κόντρα στον Κολοσσό.

«Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ σοβαροί και δεχθήκαμε μόνο εννιά πόντους. Έχω όμως ένα παράπονο γιατί ενώ έχουμε τόσους πολλούς τραυματισμούς και πρέπει να παίζουμε ομαδικά, στο δεύτερο χάσαμε κι έχω ένα παράπονο από τους παίκτες του πάγκου. Αυτό είπα και στους παίκτες», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομάδα της Ρόδου αλλά και στο έργο που θα αφήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που αποχώρησε: «Πιστεύω ότι η ομάδα μου δίκαια προκρίθηκε στα ημιτελικά αλλά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Κολοσσό που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια στον κόουτς Σφαιρόπουλο για τη σοβαρή δουλειά που σίγουρα θα αφήσει κάτι στο ελληνικό μπάσκετ».

Από την μεριά του ο Γιώργος Πρίντεζης που έκανε την πρώτη εμφάνιση της νέας θητείας του στους ερυθρόλευκους», τόνισε: «Το παιχνίδι σίγουρα ήταν λίγο ιδιαίτερο για μένα που επέστρεψα στην ομάδα ύστερα από ενάμιση χρόνο. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν τον τελικό του κυπέλλου και πιστεύω ότι δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Τώρα έχουμε δέκα μέρες για να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Μακάρι να ήμουν εδώ πιο νωρίς, αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν. Από δω και πέρα θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχετε αρθρώσει λέξη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, παριστάνετε τον προστάτη του μπάσκετ»

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»

Παναθηναϊκός: Καταγγελία του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή κατά της δικηγόρου του «τριφυλλιού»

Οι Vikos Φalcons ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνταμ Σμιθ

Allwyn WBL 1: Κέλι και Γρηγοροπούλου οι πολυτιμότερες της 5ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός: Διαψεύδονται τα περί πρότασης ή κρούσης για Ντιαρά

ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση Παναθηναϊκού σε Βίρτους για Αλιού Ντιαρά»

Κάρλικ Τζόουνς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό-Δεν διώξαμε εμείς τον Ομπράντοβιτς από την Παρτίζαν»

«Ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση για Κρις Τζόουνς, ξεκάθαρο όχι του Ερυθρού Αστέρα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: Μήνυμα στον ιδιοκτήτη του Άρη και αιχμές για τους Αγγελόπουλους και το σκάνδαλο στο μπάσκετ