Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην δυσκολεύτηκε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών, ωστόσο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε παράπονα από τους αναπληρωματικούς του παίκτες και το πρόσωπο που έδειξαν κόντρα στον Κολοσσό.

«Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ σοβαροί και δεχθήκαμε μόνο εννιά πόντους. Έχω όμως ένα παράπονο γιατί ενώ έχουμε τόσους πολλούς τραυματισμούς και πρέπει να παίζουμε ομαδικά, στο δεύτερο χάσαμε κι έχω ένα παράπονο από τους παίκτες του πάγκου. Αυτό είπα και στους παίκτες», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομάδα της Ρόδου αλλά και στο έργο που θα αφήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που αποχώρησε: «Πιστεύω ότι η ομάδα μου δίκαια προκρίθηκε στα ημιτελικά αλλά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Κολοσσό που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια στον κόουτς Σφαιρόπουλο για τη σοβαρή δουλειά που σίγουρα θα αφήσει κάτι στο ελληνικό μπάσκετ».

Από την μεριά του ο Γιώργος Πρίντεζης που έκανε την πρώτη εμφάνιση της νέας θητείας του στους ερυθρόλευκους», τόνισε: «Το παιχνίδι σίγουρα ήταν λίγο ιδιαίτερο για μένα που επέστρεψα στην ομάδα ύστερα από ενάμιση χρόνο. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν τον τελικό του κυπέλλου και πιστεύω ότι δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Τώρα έχουμε δέκα μέρες για να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Μακάρι να ήμουν εδώ πιο νωρίς, αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν. Από δω και πέρα θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θέλει να αναλάβει την Εθνική Ισραήλ ο Δέδας»

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε για δύο χρόνια και παραχωρήθηκε δανεικός στη Μύκονο ο Ιατρίδης

Όσμαν: «Στον ΠΑΟΚ έχω την ευκαιρία να είμαι ηγέτης»

Μπόνγκα: «Σωστή επιλογή να έρθω στον Παναθηναϊκό-Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνέχεια»

Λεσόρ: «Όταν παίζεις για τον Ομπράντοβιτς είναι κάτι που σου μένει για πάντα»

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ελληνικός τελικός με άρωμα Super Cup στο 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»