Στις προγραμματισμένες εργομετρικές εξετάσεις υποβάλλονται το διήμερο Πέμπτης, Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθης. Στόχος είναι διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες, ώστε ο καθένας να πάρει το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ των δύο ατόμων και ακολούθησαν το πρόγραμμα των εξετάσεων το οποίο περιελάμβανε, αερόβιο τεστ πρόσληψης οξυγόνου, μέτρηση λίπους, σωματικού βάρους και τεστ αλτικότητας.

Το πρωί της Παρασκευής θα συνεχιστούν υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου, Ζιώγα Γιώργου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει το τεστ αναερόβιας γαλακτικής ικανότητας. Μετά την μέτρηση ταχύτητας (2 Χ 30m), οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν το RAST TEST (6 Χ 35m).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: Ξάνθη