Ενθουσιασμένοι είναι οι άνθρωποι της Pirelli με την επιστροφή τους στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 και για αυτό επιθυμούν να μείνουν σε αυτό αρκετά χρόνια.

«Έχουμε ένα συμβόλαιο για τρία χρόνια και θέλουμε μαζί με τις ομάδες να βρούμε τρόπους να κάνουμε τους αγώνες πιο εντυπωσιακούς και ελκυστικούς. Μέχρι τώρα έχουμε ικανοποιήσει τους στόχους μας και θέλουμε να συνεχίσουμε», ανέφερε ο πρόεδρος της Pirelli, Μάρκο Προβέρα.

«Για τη Φόρμουλα 1 έχουμε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, αν είναι εφικτό από θέμα κόστους», συμπλήρωσε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φετινή χρονιά.

«Μας ζητήθηκε να αυξήσουμε το συναίσθημα και αυτό κάναμε με ελαστικά που διαρκούν αρκετά, αλλά όχι πολύ, κάτι το οποίο ήταν πολύ-πολύ δύσκολο. Νομίζω πως τώρα υπάρχει περισσότερο θέαμα και αβεβαιότητα για το τι θα συμβεί».

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!