Την πρόθεση να αφήσει… στην άκρη το rotation, για χάρη της νίκης που μπορεί να φέρει την ΑΕΚ απ’ την πρεμιέρα στην κορυφή των play-off , επιβεβαίωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιανός πήρε όλους τους πρωτοκλασάτους που είχε διαθέσιμους στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ απ’ αυτή αποκλείστηκαν (για μια ακόμα φορά) οι Γιάχιτς και Μπερνς.

Η ανάγκη για έναν αριστερό μπακ (ελλείψει του τιμωρημένου Καράμπελα) έφερε ξανά στους «εκλεκτούς» του Χιμένεθ τον Νταντόμο, ενώ η απουσία του τραυματία Σκόκο δεν ήταν αρκετή για να κάνει το ίδιο με τους Μπερνς και Έντερ.

Εκτός του κυριακάτικου ματς θα μείνει, πέραν του (παροπλισμένου τελευταία) Γιάχιτς και ο Σάββας Γκέντσογλου, ενώ για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν και οι Έντερ, Ντρπιτς και Αργυρίου.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο ενόψει της πρεμιέρας των play-off είναι οι εξής:

Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Δέλλας, Νασούτι, Μανωλάς, Νταντόμο, Ντιόπ, Λαγός, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπαχά, Λυμπερόπουλος.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.