Η νέα σεζόν ξεκίνησε για την ελληνική λέσχη ταχυπλοΐας και το πανελλήνιο πρωτάθλημα personal water craft 2011.Σαββατο 30-4 και Κυριακή 1-5 πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Ν. Ευβοίας στην Χαλκίδα.

Ο πρωτομαγιάτικος καιρός ώθησε τους κατοίκους του δήμου Χαλκιδέων να κατέβουν στο λιμάνι και κατά μήκος του να στηθούν και να παρακολουθήσουν μέσα στα «τρελά νερά» του στενού Ευρίπου τα ακόμη πιο “τρελά water crafts”. Η προσέλευση του κόσμου μεγάλη.

Πρώτη κατηγορία Beginners και ο Φλώρος Νίκος κατακτά την πρώτη θέση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αν και νέο αίμα στον χώρο των jet κατάφερε να κλέψει τη πρωτιά από τους παλαιότερους της κατηγορίας του. Μια ακόμη νέα άφιξη αυτή του Τζανέτη Βαγγέλη που με την σειρά του έδωσε το παρόν και κατέλαβε την δεύτερη θέση. Τρίτος ο Παπαδόπουλος Δημήτρης.

Ίσως οι πιο ενδιαφέρον αγώνες της πρώτης αγωνιστικής ήταν αυτοί της κατηγορίας Novice και για τις δυο μέρες. Δυο αγώνες ανατρεπτικοί και πολλοί μαχητικοί. Αφού ήθελε όλους τους αθλητές να μάχονται μέχρι το τέλος των γύρων για μια καλή θέση.
Πρώτος στην κατάταξη βρίσκεται ο Φούκας Νίκος , δεύτερος ο πρωταθλητής 2010 της κατηγορίας Beginners Μαρκεσίνης Ιάκωβος και τρίτος ο Χατζηκυριάκος Ιωάννης.

Η κατηγορία Stock έχασε την «μπαλόνα». Πολλά τα ευτράπελα, πτώσεις , μαύρη σημαία στον πρόεδρο της λέσχης ταχυπλοΐας , αθλητές εκτός συναγωνισμού και η συνεχεία δεν θα ήταν άλλη από την διακοπή του αγώνα λίγο πριν τη λήξη. Παρ’ όλα αυτά η βαθμολογία υπάρχει και έχει ως εξής Βασιλειάδης Χρήστος που για φέτος ξαναχτυπά και βρίσκεται πρώτος στη κατάταξη, δεύτερος ο Σχοινάς Τάσος και τρίτος ο Πολίτης Παντελής.

Τελευταία κατηγορία και για φέτος η κατηγορία Open που την θέλουν να συμμετάσχουν οι δυνατοί οδηγοί των Jet.Αν και η πρώτη μέρα της κατηγορίας κύλισε ομαλά ο αγώνας της δεύτερης ημέρας διακοπεί. Ο Μαλαματίνης Κων/νος έχασε της αισθήσεις του κατά την διάρκεια του αγώνα όσο βρισκόταν πάνω στο μηχανάκι με αποτέλεσμα να πέσει από αυτό και να τον παρασύρουν τα «κινούμενα νερά». Για προληπτικούς λογούς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Χαλκίδος με την βοήθεια της επίλεκτης ομάδας του Πειραιά και όλα κριθήκαν εντάξει.

Οι αθλητές συνεχίζουν τις προπονήσεις τους για την δεύτερη αγωνιστική όπου θα πραγματοποιηθεί στις 14-15/5 στην Άνδρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube