Την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα, εξέφρασε ο Χουσεΐν Μουμίν.

Ο μέσος του Παναιτωλικού υποστήριξε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι η καλύτερη ομάδα που συμμετέχει τα πλέι οφ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άνοδο της ομάδας του Αγρινίου στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικότερα τα όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Libero”, o 24χρονος χαφ:

Για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ με τον Παναιτωλικό:
«Μετά από 34 χρόνια ανεβαίνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία και το αξίζει να το γιορτάσει όλη η πόλη. Δεν περιμέναμε να το γιορτάσουμε τόσο πολύ. Πετύχαμε την άνοδο με την αξία μας. Από την αρχή της χρονιάς, πιστεύαμε ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, ήμασταν μία οικογένεια στα αποδυτήρια και είχαμε πολύ καλές συνθήκες. Όταν είχα έρθει στην ομάδα δεν πίστευα αυτά που έβλεπα. Ήταν πολύ οργανωμένα και πίστευα ότι δεν είναι για να παίζει σε μικρές κατηγορίες».

Για τη δική του παρουσία εκεί:
«Είμαι από τη σεζόν 2008-2009 στον Παναιτωλικό από τότε που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. Δε θα μπορούσα να το φανταστώ καλύτερα για μένα. Δικαιώθηκε με την επιλογή μου, αν και ήταν μία δύσκολη απόφαση. Φέτος ήταν μία καλή χρονιά για μένα. Βάσει συμμετοχών ήταν μία γεμάτη σεζόν».

Για τις διαφορές από τότε που έπαιζε στον ΠΑΟΚ:
«Μέσα από τα παιχνίδια παίρνεις εμπειρία. Είμαι σε καλή ηλικία για ποδόσφαιρο. Με βοήθησαν πολύ αυτές οι συμμετοχές μου εδώ».

Για την επιλογή του να παίξει δανεικός:
«Εμένα μου βγήκε σε καλό, αλλά υπάρχουν και παραδείγματα που δε γίνεται αυτό. Εξαρτάται και που θα πας. Εγώ από τη στιγμή που ήρθα δεν ένιωθα ότι θα φύγω. Με αγκάλιασαν εδώ».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ:
«Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ακόμα. Προς το παρόν δε γνωρίζω τίποτα. Θα έχουμε μέρες να το συζητήσουμε. Η δική μου επιθυμία είναι να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Αν δεν το είχα αυτό στο μυαλό μου δε θα πήγαινα δανεικός στον Παναιτωλικό αλλά ελεύθερος. Δεν ξέρω αν με παρακολουθούσε κάποιος από τον ΠΑΟΚ αυτόν τον καιρό».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ:
«Από τις ομάδες που είναι στα πλέι οφ είναι ο καλύτερος. Μπορεί να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκίνησε καλά και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Το πιστεύω ότι μπορεί να το καταφέρει. Από την εποχή που ήμουν εγώ στην ομάδα άλλαξαν πάρα πολλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.