Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ Ουάσλ από το Ντουμπάι είναι ο Μαραντόνα, όπως υποστηρίζουν αρκετές ιστοσελίδες της Λατινικής Αμερικής.
Τις τελευταίες ημέρες ο Αργεντινός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για συμβόλαιο δύο ετών. Η πορεία των συζητήσεων πηγαίνει αρκετά καλά και ο Μαραντόνα βρίσκεται στη χώρα έτοιμος να υπογράψει.
Φυσικά μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Αργεντινού σούπερσταρ παίζουν οι αποδοχές που προβλέπει το συμβόλαιο αυτό. Ο Μαραντόνα έχει ήδη παρακολουθήσει από κοντά την Αλ Ούασλ και έχει μιλήσει με αρκετούς παίκτες της.
Εφόσον υπογράψει συμβόλαιο, θα είναι η πρώτη φορά που ο Ντιέγκο Μαραντόνα επιστρέφει σε πάγκο ομάδας μετά από την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα της Αργεντινής.