Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής παλεύει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα και προσπαθεί να φέρει στο πλευρό του όλες τις δυνάμεις της ομάδας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η «κυανόλευκη» ΚΑΕ, με τον πρόεδρό της, όμως, τον Μάκη Σαρλή, να ξεκαθαρίζει με προσωπική του δήλωση την Κυριακή πως ποτέ δε βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και πως αυτή τη στιγμή ενδιαφέρεται μόνο για τα προβλήματα της μπασκετικής ομάδας.
Αναλυτικά: «Επειδή πολλά ακούγονται και λέγονται για συμμετοχή μου σε συσκέψεις και συναντήσεις σχετικές με σύσταση νέας διοίκησης στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, τονίζω ότι ουδέποτε παραβρέθηκα στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα για κάτι τέτοιο. Διαψεύδω δε οποιοδήποτε σχετικό δημοσίευμα, στον έντυπο ή στον ηλεκτρονικό Τύπο.
Όπως είναι γνωστό, πρόσφατα δήλωσα ότι, αναζητώντας λύσεις για την ομάδα μπάσκετ, δέχτηκα προσέγγιση από ανθρώπους, όλοι τους Ηρακληδείς, που ενδιαφέρονταν για την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Σαν Ηρακληδέας, όφειλα να ενημερώσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου, αλλά και τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ, όπως και έκανα. Από εκεί και μετά, η προσπάθεια μας συνεχίζει να έχει αποκλειστικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και μόνο αυτής. Παραμένουμε, όμως, συνοδοιπόροι με τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ στη "μάχη για τη δικαίωση" της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης