Την πρόσληψη του Πάουλο Σόουζα, ως πρώτου προπονητή της για τα επόμενα τρία χρόνια, ανακοίνωσε η Βιντεότον μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Γκιόρκι Μέζεϊ στον πάγκο των πρωταθλητών Ουγγαρίας, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του από τον Ιούνιο.

Η ανακοίνωση της Βιντεότον :

«Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την πρόσληψη του Πάουλο Σόουζα, ως πρώτου προπονητή. Ο πρώην διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών. Ο Πάουλο Σόουζα θα αναλάβει τα νέα καθήκοντά του με τη Βιντεότον από τον Ιούνιο, προετοιμάζοντας την ομάδα για τη νέα χρονιά και τη συμμετοχή στην Ευρώπη. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον καινούργιο του ρόλο».

Ο Σόουζα απολύθηκε από την Λέστερ τον περασμένο Οκτώβρη, ύστερα από μόλις 12 αγώνες στον πάγκο της, ενώ έχει αναλάβει και τις Σουόνσι και Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέο Ζαμπά: Τιμωρήθηκε με 4 χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για χρήση παράνομων ουσιών

Πανηγυρική πρόκριση με 3/3 η Αλγερία - Νίκησε το Σουδάν, αλλά το πήρε... μαζί του στους «16» η Μπουρκίνα Φάσο!

«Θέλω να το αγοράσω»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μόντριτς για τον πόλεμο, τον παππού του και το καμμένο πατρικό!

Πούλησε 19χρονο εξτρέμ στην Άστον Βίλα για 10 εκατ. ευρώ η Γκρέμιο!

Νοσηλεύεται στη Βραζιλία με καρδιακό πρόβλημα ο Ρομπέρτο Κάρλος

«Κανένα ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Λιούμπιτσιτς»

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς

Τα βάζει και… κατά λάθος: Σκόραρε με την πλάτη και έφτασε τα 957 γκολ ο Κριστιάνο!

Στους «16» ως πρώτη με τριάρα η Νιγηρία του βασικού Ονιεμάετσι - Το «Χ» βόλεψε Τυνησία και Τανζανία για την πρόκριση!