Το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος και την απονομή της κούπας περιμένει πως και πως ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, για να δει τους κόπους μίας ολόκληρης σεζόν να ανταμείβονται με τους πανηγυρισμούς του κόσμου.

«Το συναίσθημα σε κατακλύζει όταν σηκώνεις το τρόπαιο στα χέρια σου. Να το κάνεις αυτό μπροστά σε 75.000 οπαδούς στο Ολντ Τράφορντ θα είναι κάτι το υπέροχο. Έπαιξα σε πολλούς αγώνες φέτος και ήταν μία φανταστική σεζόν», τόνισε ο 40χρονος γκολκίπερ που θα τερματίσει την καριέρα του με έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ στις 28 Μαΐου.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»

Τελειώνει του Σεμένιο στη Μάντσεστερ Σίτι

Γκρέι... τιμωρός για την Κρίσταλ Πάλας και ιδανικό αντίο της Τότεναμ στο 2025!