Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί ο Ζεάν Καριόκα αφού ο Βραζιλιάνος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Αποχαιρέτησε ο Κιντάνα.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τους πρώην -πλέον- συμπαίκτες του πριν την προπόνηση της Τρίτης και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια. Δεν συμμετείχε ο Κρίστοφερ Κατόνγκο, ο οποίος έχει λάβει άδεια για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνική ομάδας της Ζάμπια.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Θόδωρος Βασιλακάκης και ο Νίκος Τσουμάνης, ενώ ο Σταύρος Σταθάκης είναι τραυματίας και δεν προπονήθηκε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: Ξάνθη