Στα λάθη της ομάδας του και την αδυναμία να επιστρέψει στο ματς μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε απέδωσε ο Μάκης Κατσαβάκης την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ.

«Είναι τρίτο ματς που ξεκινάμε με ένα παιδαριώδες λάθος. Θέλαμε να βάλουμε ένα γκολ για να αυξήσουμε την ψυχολογική πίεση στην πλευρά του Παναθηναϊκού, αλλά δεν καρποφόρησε η περίπτωση του δοκαριού. Συνεχίστηκαν τα λάθη, είχαμε νευρικότητα στο δεύτερο ημίχρονο και βρεθήκαμε μακριά από τον καλό μας εαυτό. Δυστυχώς όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ δεν μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα. Κληθήκαμε για τρίτο σερί αγώνα να ανατρέψουμε σκορ, αλλά δεν είχαμε τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα, αλλά και την τύχη με το μέρος μας. Στο τέλος πήγαμε να κάνουμε συντήρηση», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.

Παράλληλα, τόνισε πως το ματς της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ είναι καθοριστικό για την ομάδα του, αφού αν η τελευταία πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, το εισιτήριο για το Europa League θα πάρει ο Ατρόμητος ως φιναλίστ Κυπέλλου. «Πλέον για μας όλα τα λεφτά είναι η Κυριακή και το ματς με την ΑΕΚ. Εκεί θα ρίξουμε όλο το βάρος», δήλωσε.

Τέλος, για την απόφαση του Παναθηναϊκού να ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, ο Μάκης Κατσαβάκης είπε: «Δεν σημαίνει κάτι για μας αυτό. Είναι νόμιμο να ζητήσει κάτι τέτοιο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»