Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και αισιόδοξος για την πρώτη θέση στα πλέι οφ εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με 3-0, ενώ έκανε κάλεσμα για ενότητα στις τάξεις της ομάδας.

«Παίξαμε πολύ καλά. Έτσι θέλω να παίζει η ομάδα της καρδιάς μου. Ο ΠΑΟ έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ», δήλωσε, ενώ για τα συνθήματα σε βάρος του Γιάννη Βαρδινογιάννη και κάποιες διχογνωμίες στην κερκίδα, είπε: «Δεν μπορώ να φανταστώ Παναθηναϊκούς να βρίζουν Παναθηναϊκούς είναι ανεξήγητο. Σίγουρα οι εξελίξεις στα διοικητικά έχουν επηρεάσει την κατάσταση. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος. Έτσι έχω μάθει. Η ισχύς εν τη ενώσει. Θα πρέπει οι φίλαθλοι να είναι ενωμένοι».

Ο Γιώργος Νίκας με τη σειρά του είπε: «Έχουμε δύο ματς ακόμη και πιστεύω πως αν οι παίκτες μας αποδώσουν όπως σήμερα θα πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Είναι θέμα ψυχολογίας, όλα τα άλλα θα τα βρούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κετσετζόγλου: «Δύσκολα μεταγραφή ως τις 15/6, αλλά πιθανώς και δύο μέσα στο μήνα-Αισιοδοξία για Γιόβιτς»

Σταματέλος: «Μόνο αν ο Γιαννούλης χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν ξανά οι επαφές»

Δεσύλλας: «Απόφαση Νίστρουπ η αποχώρηση Μπακασέτα από τον Παναθηναϊκό – Το βάρος στην απόκτηση χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα δείχνουν διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου - Έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης»

Αστέρας ΑKTOR: Ο Μίτροβιτς πάει Βοϊβοντίνα

Κρίσιμες ώρες για Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: Επιμένει πως δεν θέλει να φύγει, πιέζει η Αλ Σαντ

«Ο Μαρινάκης κάνει Γενικό Διευθυντή τον Τονιότσι σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε»

Παίζει και η λύση Βρουσάϊ για δεξί μπακ στον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του στόπερ που κοιτά η ΑΕΚ και το πραγματικό ζήτημα στην υπόθεση Πινέδα»

Tσανάκας: «Οι πρώτες επιλογές για τα χαφ και οι απαντήσεις που περιμένει ο Ολυμπιακός»