Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη, 3-0 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ομάδας έδωσε «…συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη», ωστόσο, δεν παρέλειψε να ρίξει τις… μπηχτές του κατά της διαιτησίας, αλλά και του Νικόλα Πατέρα!

«Καταρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του. Θα πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έγινε ξαφνικά… Μπαρτσελόνα. Αν κοιτάξετε τον πάγκο θα δείτε αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων! Ναι, μεν, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κερδίσει το χειροκρότημα εχθρών και φίλων, αλλά δεν έχει το ειδικό βάρος της φανέλας. Χρειάζεται εμπειρίες και αυτή η τιμητική διοργάνωση για μας, είναι μία παρακαταθήκη για το μέλλον. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Διαφωνώ ότι δεν ήμασταν καλοί, αν κοιτάξουμε και το μέγεθος του αντιπάλου μας. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, η διαιτησία μας αδίκησε, το γκολ είναι καθαρό και είχαμε και το δοκάρι μας. Δεν είναι εύκολο να νικάς κάθε φορά τον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά ο κ. Μπέος.

Σε ερώτηση για το αν είναι «τελικός» το παιχνίδι με την ΑΕΚ, δήλωσε: «Διαφωνώ και σήμερα να τελειώναμε και καμία νίκη να μην κάναμε, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έχουμε κάνει υπέρβαση, αλλά θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην ΑΕΚ και είναι άδικο να μην παίξουμε στην Ευρώπη».

Για το ότι άλλαξε θέση του ημίχρονο, σημείωσε: «Να ξέρετε ότι εμείς οι παράγοντες του ποδοσφαίρου, που είμαστε παράγοντες και όχι οι περαστικοί, όπως οι... φίλοι σας (σ.σ. εννοώντας τον Νικόλα Πατέρα), είμαστε και προληπτικοί. Άλλαξα θέση για να αλλάξει το αποτέλεσμα. Δυστυχώς, αυτό δεν έγινε. Δεν μπορεί να γίνεται και πάντα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»