Ανακοίνωση-απάντηση σ’ εκείνη της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά το ματς της Τούμπας (2-1), εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά» -σε χαμηλούς, πάντως, τόνους- χαρακτηρίζει «εκτός τόπου και χρόνου» και «γενικόλογη έκθεση ιδεών» όσα ανέφερε η «Ένωση».

Αφού την καλεί, δε, να κατονομάσει τις καταγγελίες της, αφήνει αιχμές για στελέχη της και τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο.




Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η περιέργεια που μας κυρίευσε όταν πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ να εκδώσει ανακοίνωση, έδωσε τη θέση της στην έκπληξη, μόλις την διαβάσαμε. Πρόκειται για μια έκθεση ιδεών γεμάτη γενικότητες, χωρίς συγκεκριμένους παραλήπτες και ονόματα.

Επί της ουσίας και ως σύλλογος που παραδοσιακά είμαστε στοχοποιημένοι από το παρασκήνιο, απαιτούμε από την ΠΑΕ ΑΕΚ να κατονομάσει, μιας και η σημερινή της ανακοίνωση είναι εκτός τόπου και χρόνου. Θα το δουν και στο replay.

Αν η ΠΑΕ ΑΕΚ ενδιαφέρεται ειλικρινά για την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και την εξάλειψη της βίας, θα έπρεπε πρώτα να ασχοληθεί με υπαλλήλους της που άλλοτε σε ρόλο σερίφηδων από τον πάγκο και άλλοτε διαμαρτυρόμενων εντός των γραμμών του γηπέδου, προκαλούν και διαιωνίζουν καταστάσεις που υποκριτικά αποστρέφεται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Κάνει την προσπάθειά του ο Γιακουμάκης - Είχε τρελαθεί που έχασε τον τελικό Κυπέλλου»!

Δεσύλλας: «Οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού θα γνωστοποιηθούν μετά το τέλος της σεζόν»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χάσει το μεγάλο του όπλο»

Τσακίρης: «Καλύτερη από τον ανταγωνισμό για 3η σερί αγωνιστική η ΑΕΚ - Για βασικός ο Γιόβιτς την Κυριακή»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Νταβέλης»

Νταμπίζας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Συμφωνώ απόλυτα με την στάση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet»

Επανέρχονται στη Βραζιλία: «Ο Παναθηναϊκός και μια ομάδα του Κατάρ έκαναν κρούση για τον Φερεϊρίνια»

ΑΕΚ: Το φοβερό σόλο του Μάνταλου το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής

Οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ Novibet για την αναδιάρθρωση

Η ΑΕΛ Novibet ζητά αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων