Ένα… παιδί-διαμάντι (συνεχίζουν να) στέλνουν στην ΑΕΚ ρουμανικά δημοσιεύματα.

Η ιστοσελίδα «sport365» επέτεινε τη φημολογία πως ένας από τους παίκτες που «γοήτευσαν» τον Άρναρ Γκρέταρσον στο πρόσφατο ταξίδι του στη γειτονική χώρα είναι ο (γνωστός, μεταξύ άλλων, για την άρνησή του προ διετίας να πάρει «πέτσινο» πέναλτι), Κοστίν Λαζάρ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 30χρονος αμυντικός χαφ (που είχε κάνει επίδειξη fair-play το 2009, εξηγώντας στον ρέφερι του αγώνα με την Οτελούλ ότι η παράβαση που υπέδειξε ήταν «αβαβά»), θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Τονίζεται, δε, πως -πέραν του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ- και ο ίδιος ο παίκτης (που φέρεται να απάντησε αρνητικά προ ημερών σε πρόταση ανανέωσης με ετήσιες αποδοχές 200.000 ευρώ) βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνησή του στην Ελλάδα.

Πέραν του αναμφισβήτητου… ήθους του, πάντως -που αποδεικνύεται και από το σχετικό βίντεο του αγώνα με την Οτελούλ- ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επιδόσεις του Λαζάρ (133 συμμετοχές και 9 γκολ) από το 2006 που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ραπίντ.





Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.