Καμία διάθεση να αλλάξει σύλλογο δεν έχει ο Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος θα παραμείνει στην Τότεναμ τη νέα σεζόν αν και ομολογεί ότι θα ζηλεύει κοιτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ από μακριά.

Ο 25χρονος άσος ήρθε στα «σπιρούνια» το 2008 από την Δυναμό Ζάγκρεπ και έχει γίνει τραγούδι στο στόμα των οπαδών στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016 και παρά το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων προς το πρόσωπό του εκείνος δηλώνει ενθουσιασμένος με την ομάδα και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την οδηγήσει τη νέα σεζόν στις επιτυχίες και ξανά στο δρόμο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!