Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, ώστε να κατακτήσει τον τελευταίο στόχο της χρονιάς, που είναι το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου.

«Από την αρχή περιμέναμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και αυτό πραγματικά έγινε. Ο ΠΑΟΚ φάνηκε πιο συγκεντρωμένος σε σχέση με το πρώτο ματς. Τώρα το μόνο που μας μένει είναι πάμε στην Αθήνα και να κάνουμε στο 3-0 στη σειρά», δήλωσε αρχικά ο Περπέρογλου και πρόσθεσε: «Το πρωτάθλημα είναι ο τελευταίος στόχος της σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά».

Ερωτηθείς για την σημερινή του εμφάνιση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας σε διασυλλογικό επίπεδο, απάντησε: «Δεν θυμάμαι αν όντως είναι ρεκόρ η σημερινή μου απόδοση, αλλά το σημαντικό είναι ότι νίκησε η ομάδα. Ήταν ένα διάστημα που νιώθαμε κουρασμένοι μετά το Final 4, όμως το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι μία χαρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όσμαν: «Στον ΠΑΟΚ έχω την ευκαιρία να είμαι ηγέτης»

Μπόνγκα: «Σωστή επιλογή να έρθω στον Παναθηναϊκό-Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνέχεια»

Λεσόρ: «Όταν παίζεις για τον Ομπράντοβιτς είναι κάτι που σου μένει για πάντα»

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ελληνικός τελικός με άρωμα Super Cup στο 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ