Η μάχη για τη σωτηρία της χώρας συνεχίζεται χωρίς πισωγυρίσματα και σε αυτό το πατριωτικό καθήκον δεν χωρά ολιγοψυχία, τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας το μεσημέρι στο υπουργικό Συμβούλιο, που καλείται να εγκρίνει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σταθερότητας. Ο Πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η χώρα μπήκε σε τροχιά νοικοκυρέματος.

Σημείο «κλειδί» οι μαζικές αποκρατικοποιήσεις αλλά και τα πρόσθετα φορολογικά μέτρα για το 2011. Η Ελλάδα πρέπει να δεσμευτεί για τις προσπάθειες δημοσιονομικής εξυγίανσης, επανέλαβε ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν.

Τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική κρίση χρέους θα εξετάσουν απόψε στο Βερολίνο η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο προεδρεύων του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η αντιπαράθεση των κομμάτων για το ζήτημα της συναίνεσης μπροστά στην δύσκολη συγκυρία. Νέο αρνητικό ρεκόρ σήμερα στα spreads των ελληνικών ομολόγων.
Δεν μπορούμε να πούμε ναι στο λάθος επανέλαβε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.


Αύριο οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς. Δεν θα προσέλθει η Αλέκα Παπαρήγα. Η δίκη μας «κόκκινη γραμμή» είναι η σωτηρία των εργαζομένων, τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ.
ΟΧΙ στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και από τον Φώτη Κουβέλη.

«Πράσινο φως» από την Κομισιόν στο σχέδιο αναδιάρθρωσης της Αγροτικής Τράπεζας με κρατική ενίσχυση πάνω από ένα δις ευρώ.

Ολοκληρώνεται αύριο -24 του μήνα- η Γενική Απογραφή Πληθυσμού και Κατοικιών από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Χρηματιστήριο! Στο μείον 1,33% σήμερα. Στις 1.280 μονάδες ο γενικός δείκτης.

Αίσθηση σε όλη την Ευρώπη από τις συνεχιζόμενες ειρηνικές κινητοποιήσεις της Ισπανικής νεολαίας κάτω από την σημαία των λεγόμενων «αγανακτισμένων» σε κεντρικά σημεία των μεγάλων πόλεων της χώρας. Συντριπτική ήττα των κυβερνώντων σοσιαλιστών στις περιφερειακές και τοπικές εκλογές.

Αρχίζουν από σήμερα οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο με την Γαλλίδα υπουργό Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ να παραμένει φοβορί για την θέση.

ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές νεφώσεις αύριο στην Αττική. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


Γιώργος Παπαθανασόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς

Καλάβρυτα: Ολονύχτια επιχείρηση διάσωσης 62χρονου τραυματία που έπεσε σε γκρεμό